onsdag, september 26, 2007

Kaazooom

Will är sjuk i dag med. Erk var ju sjuk för nån vecka sedan och både Will och Boll har varit snuviga och lite hostiga och nu så bröt det ut ordentligt på Will. Och här sitter jag och undrar om jag har klarat mig eller om det kastar sig över mig när de andra är friska.

Will kommer med jämna mellanrum in till mig och vill ha en kram. Ännu är han inte en hopplös tonåring som inte vill prata med mig. Hoppas han aldrig blir det heller. I bokklubbsboken vi läste, Fågelbovägen 32, så kan inte huvudpersonen prata med sin son och det gjorde nästan fysiskt ont att läsa hur inkompetent hon var med sina barn. Det satte sig i magen på mig och jag tänkte att jag vill inte bli sån, snälla gör så jag inte blir sån. Nu är jag är ju inte riktigt som denna Karin i boken men jobbigt var det att läsa och det är nog bra att få sig en påminnelse då och då så man inte bara går på i ullstrumporna utan att tänka efter.

Jag skulle hämta upp Therese och Linda igår innan bokklubbsträffen. Och bäst jag åker där mitt i stan och ska svänga så blir jag påkörd bakifrån. Och karljäveln har mage att ställa sig och skrika åt mig att det var mitt fel. Men det hade han inget för. Jag må se ut som nån man kan hoppa på men jag kan bli riktigt förbannad om nån försöker skylla på mig när det inte är mitt fel. Det bildades en liten folksamling och en kille kom fram och sa att han kunde vittna om jag ville. Det var ju helt klart inte mitt fel. Och då vände karln och sa att han skulle betala allt. Som tur var så blev det ju mest bara skador på hans bil. Varför känns det så typiskt att en karl tror att han kan skrika lite åt en kvinna om det handlar om bilar och då ska hon ta på sig allt? Idioter.

Jag har så mycket ilska inom mig känner jag. Sån där rättvise/jämlikhetsilska. Jag bara väntar på att bli attackerad. Jag kan se mig själv stå med ett bollträ och slå iväg dumma karlar (och kvinnor med för den delen). Men för det mesta så går jag bara runt och ser lagom snäll och dum ut. Jag kanske egentligen har en superkraft och kunde vara med i Heroes.

4 kommentarer:

Linda sa...

På dem bara!
Ge mobbarna en avhyvling också och hälsa från mig.

Anonym sa...

Ja! PÅ DEM BARA! Idioter.

Anonym sa...

du ska få ett baseball-trä signerat av mig. Ett lättvikt så du kan svinga snabbt!

Anonym sa...

Det känns bra att ha tre sekundanter som stödjer mig i kampen :0)