tisdag, juni 19, 2007

Rastlös

Jag har fått svar på mitt förra inlägg. Det är den kloke Kim som kom med den självklara analysen. Jag är naturligtvis rastlös. Att jag inte tänkte på det. Jag vill jobba, tjäna pengar, ha kul, hitta på saker, skriva, fota, bada, RUKa och en massa annat skoj. Och just nu är det lite stiltje = rastlös.

I natt drömde jag jobbiga drömmar. Erk sa att han aldrig har älskat mig och så gjorde han slut och blev ihop med en konstig tjej. Och jag försökte vara ihop med en gammal klasskompis. Sen fick jag lingonsylt i håret av en annan gammal klasskompis storasyster och då blev jag arg (igen - jag är visst ofta arg i mina drömmar) och smällde till henne.

Nu känner jag mig konstig som jag ofta gör efter jobbiga drömmar. Jag vill ringa Erk och fråga om han älskar mig fortfarande men han kommer att tro att jag är knäpp. Jag ska nog ta en promenad istället.

Jag har i alla fall varit lite duktig på morgonkvisten och skrivit ihop kompletteringar på exjobbsrapporten. Det var bara några småsaker men ändå så har de växt och blivit stora och svåra. Fast Linda och jag diskuterade på msn igår och kom fram till vissa saker så i morse satte jag fart och fick till saker som jag hoppas kan funka. Vi måste ju skicka in den slutliga versionen innan juni är slut för att få våra betyg.

Jag lyckades också ringa och gratulera mina föräldrar på brö
llopsdagen - en dag för tidigt. De har bröllopsdag i morgon. Och i dag fyller svärmor 70 år och vid lunch ska jag åka och hämta Erks faster och farbror vid tåget.

5 kommentarer:

Linda sa...

Jag har sånt dåligt samvete för att jag inte bidrar med så mycket till kompletteringarna.
Såååå mycket att göra men det har ju du också. jag skäms...

Kim da Costa sa...

Du kanske ska börja med att kolla att du inte har lingonsylt i håret!

Anonym sa...

Lida du har mycket mer att göra än vad jag har så det är lugnt.

Kim, jag tvättade håret för säkerhets skull :0)

Nisse sa...

Jag menar naturligtvis Linda och inte Lida :0)

Linda sa...

Fast jag lider en del så du var inte helt fel ute haha