onsdag, mars 07, 2007

Svek

Vad är värst med att bli sviken? Just det att man har blivit sviken eller att man känner sig så jävla dum och lurad? Att man har gått runt och trott något som visade sig vara en lögn. Att andra har vetat något man själv inte fattade.

Jag hatar att känna så här. Jag hatar den människa jag blir för att att jag är rädd och osäker. Jag hatar tomheten som fyller mig och smärtan som skriker efter lindring. Jag hatar att uppgivet förlåta för att jag inte vet vad jag annars ska göra. Jag hatar att vara svag. Jag hatar att andra människor bara ser en liten del och dömer mig därefter. Jag hatar den människa jag blir i deras ögon för att de inte vet allt.

Allt är ett stort jävla varför och sveket bränner i mig, gör svarta märken jag tror aldrig kommer att gå bort. Jag blir liten och ful, krymper och skrumpnar. Jag dör så sakta att det vore skönt att hjälpa till.

Jag hatar när mitt liv blir till inget.

Jag har förlåtit så många gånger så jag hatar att förlåta. Det gör ont. Det blir meningslöst och fult.

Och jag blir så liten och ful i all min meningslöshet.

Jag önskar jag kunde säga åt dig att gå, och mena det. Men det är ju inte vad jag vill. Allt jag vill är att bli älskad av dig. Du som alltid, alltid gör mig så illa. Du som alltid, alltid raserar det jag byggt upp.

Jag hatar att du får döden att betyda mer än våra barn.

4 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Men kära vän, vad står på?

Linda sa...

Vad har hänt??????
Ring mig så pratar vi, kram

Linda sa...

Snälla gör inte så mot dig själv, tryck inte ner dig själv. Du är vacker inifrån och ut. En fantastisk människa som är oerhört begåvad. Du är verkligen otrolig Cathrin så ta ingen skit från andra och låt ingen förstöra din dag för du är en underbar person.
Jag beundrar dig oerhört mycket, för den fina människa du är och för att du är så begåvad.
Du är speciell, glöm inte det.
Ring mig, jag lyssnar och stöttar, kram

Anonym sa...

Tack, ni är fina... det är så futtigt och så stort samtidigt och jag orkar inte berätta. Det löser sig. Jag bara behövde skriva av mig. Känns bra att få göra det.

Kram