onsdag, mars 28, 2007

Snabbis

Snart kommer en kompis och hälsar på och jag har inte hunnit klä på mig, duscha, städa eftersom jag suttit och trasslat med hemsidor. Ahhhrgh. Det krånglar med mig. Men jag lär mig iofs under tiden, bara jag hade mer tid att hålla på. Och nu borde jag ägna mig och det jag ska istället för att skriva på bloggen. Typiskt mig att göra fel prioriteringar när jag har bråttom.

3 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Jag parasitbloggar hos dig eftersom jag inte vet om mitt ex läser min blogg men nu loggade han in på MSN (han har haft mig blockerad i flera månader) (på grund av att han är störd) och mitt hjärta bankar snabbare än på väldigt länge. Han har inte sagt något och jag har då rakt ingenting att säga honom men jag undrar varför jag - som inte har några känslor för honom - blir så nipprig så snart han är "i närheten". Jag vill radera honom ur mitt liv men det är så svårt. Aargh! Varför har han sådan inverkan på mig? HJÄLP!
Tack för att jag fick skriva av mig.
:)

Anonym sa...

Du får alltid skriva av dig hos mig. Jobbigt sånt där, det är nåt som är känsligt med ex. Man vill liksom bara slippa tänka på det.

Du får blockera honom tillbaks kanske?

Kim da Costa sa...

Tack :)
Jag är tyvärr så mesig att jag tänker "men tänk om han vill mig något"...
Jag är liksom inte den blockerande typen men måste nog snart göra ett undantag för att kunna släppa och gå vidare.