lördag, september 02, 2006

Höst = bio

I dag har vi röjt i klädkammaren. Skönt att få lite ordning. Gick knappt att komma in där förut och nu kan man till och med dansa därinne. I alla fall om man inte dansar för häftigt och viftar för mycket med armar och ben.

Det är rätt skönt att greja med saker tillsammans. Även om städning inte är det roligaste som finns så är det rätt tillfredsställande att få ordning på saker och ting och dessutom göra det tillsammans. Det är nog bra för ett förhållande också. Bättre än att göra saker på varsitt håll jämt.

På ekuriren.se kan man kolla var man står inför valet. En s k valkompass. Jag gjorde den häromdagen och resultatet blev rätt väntat. Miljöpartiet, socialdemokraterna och vänstern högst upp och moderaterna längst ner. Jag tyckte att Erk också skulle göra den eftersom han inte ens vet om han ska rösta. Men huvaligen - han blev moderat. Jag vete 17 om jag vill ha en moderat i mitt hus. Nej tack. Jag hoppas verkligen att han inte röstar på moderaterna. Då är det bättre att han inte röstar alls.

I går var det ettårskalas. Vi är faddrar till ettåringen som heter Agnes. Det var kul att träffa alla och äta god kladdkaka och prata strunt. Vi bestämde att vi ska gå på bio nästa vecka och se Cars med barnen. Om alla kommer så blir vi elva stycken. Jag älskar att gå på bio. Det är rätt skönt nu att våra barn är så pass stora att de kan se mer än bara småbarnsfilmer. Jag gillar nämligen att se filmer som Kalle och chokladfabriken och Harry Potter och Herbie. Och så slipper vi ju skaffa barnvakt varje gång vi vill gå på bio. Det är synd att inte biograferna visar filmer på dagtid. Då skulle jag gå jätteofta.

1 kommentar:

Linda sa...

Moderat?!
Hoppsan...

Bio är mysigt men nog kunde det vara lite billigare allt, fy bubblan vad dyrt det är.
Jag måste se Kalle och chokladfabriken. Vi har den på bibblan så ska ta med den hem någon dag. Inte har jag sett alla Harry Potter heller...det ska jag också ta med mig hem.
Hm...ska nog ha en filmkväll nästa helg