torsdag, november 30, 2006

Som en blixt

Nej det funkade inte. Jag gjorde inte riktigt allt jag skulle göra igår. Men å andra sidan gjorde jag en del andra saker som jag hade glömt att jag behövde göra. I alla fall blev det en god och hyggligt nyttig middag och en promenad med barnen förutom det jag hann med på förmiddagen.

Det som blev kvar var naturligtvis att skriva recension om boken. Jag steg upp halv sju för att hinna göra det idag innan jag ska iväg till skolan på eftermiddan och sedan skrivarkursen. Men istället för att sätta mig vid datorn direkt gick jag och la mig igen efter frukosten. Steg upp klockan nio och satte mig vid datorn och nu klockan tio så har jag skrivit recensionen och större delen av rapporten (som vi ska träffas i eftermiddag och skriva ihop). Ha! Jag kan när jag vill. Och jag vet ju efter ett antal år av studier att jag jobbar bäst i sista minuten. Men nog sjutton ska jag ha lite ångest innan jag gör det.

Flashproduktionen är nu bränd på CD och testad på en annan dator. Ska testa den i skolan också och jag hoppas verkligen att den funkar. Blir annars lite smått stressigt att hinna få till det när jag kommer hem vid halv tio i kväll.

3 kommentarer:

Linda sa...

Du ska ha den största blomkvasten som finns för det arbete du lagt ner på detta flashande.
"You did good" som man säger.
Du vet ju vad jag menar, kram

Nisse sa...

Tack Linda! Kram

Anonym sa...

If you wish for to obtain a great deal from this piece of writing then you have
to apply these methods to your won weblog.This can be a extensive source of http://debica.
faceonline.pl/index.php?do=/profile-232/info/ which provide details on site

my web site :: jersey shirt