tisdag, juli 03, 2007

Tillfixad

Jag har köpt en klänning i dag. Jag är ingen klänningsmänniska och jag är inte speciellt modemedveten. Så nu vet jag inte riktigt hur klänningen ska användas. Alltså... jag vet hur jag ska ha den på mig men jag vet inte om det ska vara byxor till eller inte. Alltså såna där leggings eller vad det heter.

Och kan jag ha den någon annanstans än hemma?

Jag klippte mig i dag också. Jag klipper mig väldigt sällan vilket innebär att mitt hår blir slitet och tråkigt. Så förra veckan så klippte jag lite själv i ren irritation. Frisören såg skeptiskt på mig och undrade när jag klippte mig senast och var och hur. Jag vågade inte säga att det var jag själv så jag hummade nåt om att jag inte riktigt kom ihåg.
- Ja det här behövdes, sa han när han var klar.
Så nu är jag nyklippt och nyekiperad. Känns rätt trevligt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kort hår har du nu då?
Jag blir nyfiken ju/Linda

Nisse sa...

Samma frisyr fast lite kortare... inte så himla mycket egentligen. Fyra cm kanske...

Anonym sa...

Jag tycker du ska klä dig som du vill. Och är det varmt har du inga byxor under. Och tvärtom.

Jag klippte mig jämt själv innan jag började snagga. Även så där att om jag var på väg ut och jag upptäckte en irriterande flärp så klippte jag helt sonika bort den. :)

Du är nog snygg. Har du lugg? Jag har förstått att brudar ofta får för sig att klippa lugg sommartid. Sedan ångrar de sig.

Anonym sa...

Nä jag har inte lugg, har haft det i många år och så upptäckte jag att det var mer jag med lång lugg och nu vågar jag inte ändra :0)