måndag, juli 23, 2007

Hemma igen

Min dator tyckte att jag har varit borta för länge. En stor ruta sa att mitt antivirusprogram är föråldrat, antagligen för att det inte har blivit uppdaterat på en vecka. En vecka är lååång tid i cyberrymden. Jag har ännu inte vågat mig in på bloggarna och mailen. Det har säkert hänt massor medan jag varit borta.

Min vecka har däremot varit ganska händelsefattig. På ett positivt sätt. Jag har kunnat slappnat av helt och hållet och varvat ner rejält. Dagarna flöt på med promenader på klipporna och ständerna, mycket läsning, ligga i solen, god mat, sitta och titta på ingenting, prat om allt och inget, en och annan båttur och ett litet dopp i havet. Det var lite för kallt för att badlusten skulle infinna sig. Men jag badade i alla fall en gång.

Det mest dramatiska som hände var när jag skulle ta mig ner för en klippa och fastnade med foten och handlöst ramlade bakåt och slog i huvudet i en sten. Pang, sa det och jag trodde hela huvudet sprack. Jag är fortfarande öm men bulan och huvudvärken har gett med sig.

En annan ganska uppseendeväckande händelse var att Erk läste en hel bok. Han har inte läst en enda bok sedan han gick ut gymnasiet för si sådär 20 år sedan. Han läste Parfymen dessutom. En bok som innehåller så mycket detaljer så man kan bli snurrig. Men jag tror inte att han kommer att fortsätta läsa böcker, kanske läser han en annan bok om 20 år.

När vi talar om böcker så kan jag nämna att vi åkte till Fjällbacka på hemvägen. Jag ville se hur det ser ut där efter att ha läst Camilla Läckbergs böcker. Naturligtvis såg det inte ut som i min fantasi.

Det är skönt att vara hemma igen. Ikväll ska vi nog gå på bio.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem!
Du kanske borde kolla upp huvudet ditt!?
Vi vill inte att Nisse ska få några jobbiga åkommor.

Oj, måste blogga om böcker snart. Eller bristen på dem. Återkommer.

KRAM.

Nisse sa...

Tack!
Ja om huvudet blir konstigt så ska jag kolla upp det.

Böcker är intressant att blogga om, man kan få många intressanta kommentarer.

Linda sa...

Vad bra att du haft det skönt på semestern. Det är du så värd. Själv har jag jobbat..varje dag ahhh.
Jag har saknat dig. Bra att du är hemma igen haha.

Nisse sa...

Vi får ta en fika nån dag Linda.