fredag, juli 06, 2007

Power Meet

I dag gjorde jag det jag länge har tänkt men inte kommit mig för med att göra. Jag åt frukost ute vid det lilla bordet vid boden i solen. Mycket skönt och nästan lite för varmt efter ett tag. I alla fall på mitt ena ben. Cosmo höll mig sällskap.

Den här helgen är det som sagt Power Meet i Västerås. Vi ska dit både i dag och i morgon. Det kommer att vimla av fulla raggare. Fula sådana också. Vi ska åka nio stycken i en bil. Vet inte riktigt hur vi ska få plats. När jag var tjugo så var vi alla mycket smalare om rumporna. Det var enklare då att tränga in sig fyra eller fem i varje säte. Men vi brukar iofs inte bara åka hela tiden utan stanna och titta på bilar eller prata med folk eller tappa bort sig. Det gjorde jag flera gånger förra året. I år ska jag inte dricka så mycket har jag tänkt. Det är liksom skönare att inte tappa bort sig. Eller åka ambulans som jag också har gjort. Jag vet inte vad det är med mig och Power Meet. Jag kan inte riktigt hålla mig i styr. Jag gör en massa dumheter och knasiga saker.

Undrar vad jag ska ha på mig. Jag vill inte se ut som en raggartant. Jag vill vara snygg och skimrande. Det vill jag alltid vara. Inte bara på Power Meet en gång om året. Men jag vet inte hur man gör för att se snygg och skimrande ut. Några gånger har det hänt att Erk har sagt att jag ser fin ut och några gånger har jag fått en blick av en främmande människa som sagt mig att jag inte är helt oäven. Det spelar ingen roll om det är ytligt och att man borde se till det inre jämt. Utseendet spelar roll. Och jag vill vara någon som andra gärna vilar ögonen på ibland.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är nog lite rädd för fulla raggare.
Fast å andra sidan är jag nog rädd för alla fulla.
Hoppas ni får det underbart.

Linda sa...

Du är något att se på. Lita på det!

Nisse sa...

Tack Linda!

Kim - de bara ser farliga ut :0)