fredag, december 12, 2008

Full fredag

Åh vad jag är trött. Det har varit mycket jobb sista tiden och mer blir det hela tiden (vilket är trevligt både för mitt självförtroende och för plånboken). Jag steg upp halv 6 i morse och åkte på möte som jag brukar på fredagar, sen skjutsade jag Erk till tåget, skjutsade hem en kollega och så iväg till barnens skola för att följa med Bolls klass på luciauppträdande för gamlingar. Och allt detta utan att hinna få i mig frukost. Nu eldar jag i pannan och tittar på snön och så har jag ätit frukost och försöker få struktur på jobbandet. Men jag har förstått att jag är förkyld, mina förkylningar nu för tiden är ju inte som förr, de kommer sällan och de är ganska försiktiga men likaväl så blir jag ju lite tröttare än vanligt. Och det tar alltid ett tag innan jag inser att jag faktiskt inte är helt kry.

Jag måste jobba undan en del bråttomsaker och som sagt få ordning på andra jobb, sen en snabblunch och så iväg på fiol med Boll för att sedan skynda hem, packa lite och ge mig iväg med barnen till mina föräldrar. Barnen ska sova över, jag ska laga middag där och bada bastu och sedan ska jag åka ytterligare ett antal mil och hämta Erk som är på julfest med jobbet. Antagligen så är vi inte hemma förrän mitt i natten.

Men det jag känner mest av allt just nu är att jag borde ta av mig mina blöta (jag har gått i snön) byxor, bädda ner mig i sängen och vila en stund.

Ps Nyss ringde en pappa till Bolls fiolspelarkompis och sa att han kunde skjutsa dem, skönt att slippa ge sig ut åtminstone en resa i snövädret

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sannerligen full rulle!
Förkylningarna kommer nog krypande lite försiktigt när man blir vuxen tror jag. Samma för mig.

Hoppas dagen blir bra.
Dina snöiga bilder är fina. Hoppas det snöar i helgen, som det är sagt!

Och vilken gammal telefon ni har där på bild nummer 3. :)

Nisse sa...

Man hoppas ju på att man ska ha blivit en stålkvinna eller nåt när man nu är vuxen men tydligen inte :0)

Japp, gammal trevlig telefon men går inte att ringa från, tror jag.