fredag, augusti 15, 2008

Åh Winnerbäck


Mitt äventyr igår var att gå på Winnerbäck-konsert tillsammans med två vänner på Strömsholm. Miss Li spelade också och Sofia Karlsson. Och våra mungipor spretade uppåt hela tiden. Man blir så glad av all den energi och begåvning och ljuvliga musik som dessa fantastiska artister delar med sig av.

Det blåste och regnade när vi åkte dit men när vi hade parkerat så började det att spricka upp och när vi åkte hem så var det stjärnklart.

Bilderna är inte så bra men vad kan man begära av en mobiltelefon och avstånd? Jag lyckades hamna bakom långa karlar hela tiden. Om man är två meter lång så kan man väl ställa sig längst bak. Man ser ju ändå. Jag som är 163 cm ser inte mycket ens om jag står på tå. Men vi trängde oss fram tills vi såg hyggligt och det är alldeles, alldeles underbart att få stå i mörkret bland tusentals personer och se och lyssna och dansa och sjunga med för full hals.

Jag borde gå på konsert oftare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt ! Winnerbäck är bäst! Trevlig helg.

Anonym sa...

Det är underbart att gå på konsert!
Jag gör det också på tok för sällan.
Man blir så glad. Och som sagt: mungiporna pekar mot himlen.

Anonym sa...

Så här blir munnen - U

Linda sa...

Jag vara bara trött och tråkig och kollade på OS i soffan.
Det blev en U-sväng tillbaka till hemmet efter att vi hade åkt i cirka fyra minuter. "Är det försent att hoppa aaaav" hojtade jag ha ha ha.

Anonym sa...

Du skulle ha varit där Linda :0)